Diensten

5 gedachten over “Beste bezoeker

  1. admin zei:

   Hoi Christel, leuk dat je je hebt aangemeld. Zoals je gezien hebt ben ik nog druk bezig met de site. Over twee weken heb ik een afspraak met een nieuwe producer om wat nieuwe nummers te bespreken. Op deze site staan inmiddels ook een paar eigen nummers . Ze zijn wel Nederlandstalig. Ik hoop dat je deze nummers ook kan waarderen.

   Groetjes,

   Aron Michaels

   Beantwoorden
   1. Dayenna zei:

    Beste Aron,

    Ik houd veel van de liedjes die u heeft uitgebracht en ik zou graag weer een nieuw liedje willen horen van u! Ik wacht op uw volgende single!

    Groetjes,

    Dayenna

    Beantwoorden
    1. admin zei:

     Hallo Danadayenna,
     Dank je wel voor je lieve berichtje. Fijn dat je mijn liedjes kan waarderen. Altijd leuk om te horen. Vorige maand is mijn nieuwe nummer uitgekomen. Hij heet “My sweet girl” Ik hoop dat je deze ook leuk vindt. Binnenkort komt er ook weer een nieuw Nederlandstalig nummer van mij uit. Mijn nummers zijn ook te vinden op Youtube en Tik Tok. Fijne kerstdagen en een heel goed nieuwjaar toegewenst. Liefs Aron.

     Beantwoorden
 1. Ida zei:

  Hallo Aron,
  Kreeg het liedje , My Swr Girl door van Hilde Vos, is een mooi lied en een goed ritme voor een dans, mag ik er een linedance op schrijven van je,
  Heb ook al enkele dansen geschreven op liedjes van Hilde, os The Last Thing on my Mind. En dat sloeg goed aan bij dansers.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *